Chcete poznávat kulturní a historická evropská centra, a přitom vám povinnosti nedovolují vzít si volno na víc jak tři dny? Chtěli byste si vychutnat dovolenou, ale nelákají vás zájezdy k moři nebo za poznáním? Vyražte s Neckermannn CK na eurovíkend do Paříže, Říma nebo Londýna. Otevřou se vám nejen rušné metropole významných evropských států, ale také jejich historie, která v případě Říma sahá až do dalekého starověku.

Letecké eurovíkendy vám umožní užít si krátkou, ale o to pestřejší dovolenou.

eurovíkendy ve výjimečných evropských místech už nebudete pouhými turisty. Umožní vám proniknout do jejich specifické atmosféry. Můžete poznat historické památky i skutečný život v ulicích. Prožijete neklidný pulz velkoměsta, ale kdykoli se vám zachce, můžete z hlavních tříd uhnout do malých uliček, které nejen dýchají unikátní atmosférou, ale cítíte na každém kroku, jak tu před vámi desítky i stovky let nazpátek kráčela historie.

Příjemně strávený eurovíkend vnese do vašeho běžného života nejen nové zážitky, ale především vzrušení z dynamického denního proudu života i z večerních romantických procházek.

Kam na eurovíkend – Londýn, Paříž nebo Řím?

Chcete poznat zemi, kde je historie díky vládnoucí dynastii stále tak trochu živá? Pak je pro vaše eurovíkendy Londýn to pravé. Chcete si i během eurovíkendu užít teplo jižních států, a přitom pohlédnout do starověku? Zvolte si pro svůj eurovíkend Řím. Jestli byste ale rádi prožili sami kus dobrodružství z románů Alexandra Dumase, ukáží vám eurovíkendy Paříž, jak ji skutečně neznáte.

Kdyby se vám snad prostředí Paříže nebo Říma zalíbilo, můžete si autem zajet do Itálie a Francie nebo zaletět do dalších evropských dovolenkových míst se zájezdy Neckermann CK.

Vyberte si, kde chcete trávit eurovíkend, všechno ostatní už za vás zařídí cestovní kancelář. Jistě oceníte i celou řadu výhod a slev, zejména za včasnou rezervaci.